kPNI is de wetenschap van de mens. Het bestudeert alles wat een mens tot mens maakt.

It’s all about energy. Energie is het summum van krachtig leven. Wil je als sporter jouw prestaties perfectioneren? Heb je een pijnsyndroom of een auto-immuunziekte en droom je van een betere levenskwaliteit? Ben je een drukbezette ondernemer die op zoek is naar het opdrijven van jouw productiviteit? Of heb je vermoeidheids- en/of pijnklachten, maar weet je niet van waar deze komen. De kPNI is de meest aangewezen wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor mensen die het onderste uit de kan willen halen.

Het ultieme doel van kPNI is het inzetten van oplossingsgerichte interventies die leiden tot een gezonde mens.
We lossen problemen op én helpen gezonde mensen om nóg gezonder te worden.

kPNI is een krachtige wetenschap die jou inzichten biedt. KPNI helpt je om het heft weer in eigen handen te nemen. We bestuderen de volledige mens. Dat maakt het een uitgebreide en toereikende aanpak die we kunnen inzetten bij elke vraagstelling, elk probleem of elke wens tot verandering. Met deze kPNI-kennis, en een positieve mindset, engageren we ons om oplossingen te vinden voor wat jij wil veranderen.
We gebruiken inzichten uit diverse wetenschapsgebieden om te begrijpen hoe het fysieke lichaam functioneert. Stress (fysiek, cognitief, emotioneel, sociaal …) is een verstoring van het lichaam en zijn werkingsmechanismen. Pijn, vermoeidheid en ziekte zijn een uiting van deze verstoring. Onze kPNI-therapie is erop gericht om de balans tussen alle systemen te herstellen zodat klachten verminderen en verdwijnen.

We hebben twee opties: doen of niet doen. Proberen is een vorm van zelfmedelijden!

Wij zoeken samen met jou naar alle factoren die een impact kunnen hebben op jouw uitdaging, klacht of ziektebeeld.
De eerste stap is een grondig vragenonderzoek; want we zien jouw klacht als een deel van een groter en samenhangend geheel.
Een gedetailleerde kijk op jouw fysieke, cognitieve, sociale en emotionele gezondheid stelt ons in staat om een voor jou unieke en complete film te maken. De integrale wetenschap van de klinische psychoneuroiimmunologie (kPNI) helpt om de échte oorzaken van je symptomen bloot te leggen en de oplossingen ervoor te vinden. Het symptoom is nooit het echte probleem.
Het ultieme doel is om jou de controle over jouw eigen lichaam en gezondheid terug te geven. De enige optie is er meteen aan te beginnen!